Voorgerechten
Gepocheerde peer – “geitenkaas boer Polle” – spinazie – rucola – walnoot – balsamico (vegi)
|
17
|
Gegaard varkensgebraad – graanmosterdsaus – kappertjes – augurk
|
18
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan
|
18
|
Gerookte zalm – zure room tartaar – bladerdeegkrokantjes
|
20
|
Soep naar het humeur van de chef
|
8
|
Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje
|
14
|
“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat
|
16
|
Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette
|
19
|
St-jacobsvruchten – erwtenzalf - paddenstoel - spekjes
|
21
|
|
|
Hoofdgerechten
Onglet – “stroganoff” – oventomaat – sla – verse frietjes
|
29
|
Lamsfilet – rozemarijnknoflookjus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes
|
33
|
Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze
pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €
|
29
|
Lenghaas – “Witte ter zande” – wortel – preipuree
|
30
|
Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
|
26
|
Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze
|
25
|
Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze
|
22
|
Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze
|
27
|
Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze
|
23
|
|
|
Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood
Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.
Allergenen: informeer u bij ons.
Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.
|