Restaurantkaart

 Tot 10 april 2025

 

Voorgerechten

Gepocheerde peer – “geitenkaas boer Polle” – spinazie – rucola – walnoot – balsamico (vegi)

17

Gegaard varkensgebraad – graanmosterdsaus – kappertjes – augurk

18

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd –
huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan

18

Gerookte zalm – zure room tartaar – bladerdeegkrokantjes

20

Soep naar het humeur van de chef

8

Zelfgemaakte kaaskroketten – slaatje

14

“Home made” zachte curry, groentekroket – rucola – komkommer – tomaat

16

Huisgemaakte kroket – scampi – tomaat – paprika – courgette

19

St-jacobsvruchten – erwtenzalf - paddenstoel - spekjes

21

 

 

Hoofdgerechten

Onglet – “stroganoff” – oventomaat – sla – verse frietjes

29

Lamsfilet – rozemarijnknoflookjus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes

33

Rundstournedos “Verstappen Sint-Lenaarts ” – warme groenten - aardappelgarnituur naar keuze

pepersaus 3 €, champignonroom 3€ of bearnaise 4 €

29

Lenghaas – “Witte ter zande” – wortel – preipuree

30

Scampi - saus van de chef (witte porto-look) – aardappelgarnituur naar keuze

27

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

26

Vispan – kreeftensaus – gegratineerd – aardappelgarnituur naar keuze

25

Salade – geitenkaas – honing – aardappelgarnituur naar keuze

22

Salade – gerookte zalm – scampi – aardappelgarnituur naar keuze

27

Rundscarpaccio “Belgisch wit-blauw rund” gekarameliseerd – huisgemarineerde olijven – rucola – parmezaan – slaatje – aardappelgarnituur naar keuze

23

 

 

Aardappelgarnituur: verse frieten, zelfgemaakte aardappelkroketten, puree of brood

 

Om u en onze andere gasten een optimale service te kunnen bieden, vragen wij u uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten per gang.

 

Allergenen: informeer u bij ons.

Let wel op: door onze ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting nooit 100 % uit te sluiten.