Keuzemenu

Tot en met 6 april 2025

 

Hapje van de chef

***

Gepocheerde peer – “geitenkaas boer Polle” – spinazie – rucola – walnoot - balsamico

of

Gegaard varkensgebraad – graanmosterdsaus – kappertjes – augurk

of

Soep naar het humeur van de chef

of

Gerookte zalm – zure room tartaar – bladerdeegkrokantjes

(6supplement)

***

Soep naar het humeur van de chef

of

St-jacobsvruchten – erwtenzalf - paddenstoel - spekjes

(10 € supplement )

***

Onglet – “Stroganoff” – oventomaat – sla – verse frietjes

of

Lenghaas – “Witte ter zande” – wortel – preipuree

of

Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look

of

Lamsfilet – rozemarijnknoflookjus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes

(7supplement)

***

Crème brûlée

of

Moelleux – frambozencoulis - vanilleroomijs

of

Kaasbordje

*****

3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)

4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)

 

Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €

Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €

 

Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!