Keuzemenu
Tot en met 6 april 2025
Hapje van de chef
***
Gepocheerde peer – “geitenkaas boer Polle” – spinazie – rucola – walnoot - balsamico
of
Gegaard varkensgebraad – graanmosterdsaus – kappertjes – augurk
of
Soep naar het humeur van de chef
of
Gerookte zalm – zure room tartaar – bladerdeegkrokantjes
(6 € supplement)
***
Soep naar het humeur van de chef
of
St-jacobsvruchten – erwtenzalf - paddenstoel - spekjes
(10 € supplement )
***
Onglet – “Stroganoff” – oventomaat – sla – verse frietjes
of
Lenghaas – “Witte ter zande” – wortel – preipuree
of
Verse pasta – scampi – tomaat – champignons – spekjes – look
of
Lamsfilet – rozemarijnknoflookjus – wintergroenten – zelfgemaakte aardappelkroketjes
(7 € supplement)
***
Crème brûlée
of
Moelleux – frambozencoulis - vanilleroomijs
of
Kaasbordje
*****
3 gangen menu 41 € (VG – HG – D)
4 gangen menu 46 € (VG – TS – HG – D)
Aangepaste wijnen bij voorgerecht en hoofdgerecht: 3 gangen 19 €
Aangepaste wijnen bij voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht: 4 gangen menu 25 €
Onze menu kan u enkel per gezelschap bestellen!